Vacature Internationaal Service Engineer Rotating Equipment

Vacaturenummer: 71

Wil jij werken bij een internationaal marktleider in Rotating Equipment?

Jouw Functie
Als Internationaal Service Engineer in Rotating Equipment ben jij verantwoordelijk voor de service, revisie, reparatie en commissioning van complexe overbrengingen in de branches Energy, Maritiem en Oil & Gas.

Op de locatie aangekomen bekijk jij de werkzaamheden en stelt een planning en werkmethode op. Je werkt soms in teams met andere (lokale) service engineers, stuurt ze aan en ziet toe op de richtlijnen voor veiligheid en kwaliteit. Je werkt in omgevingen met uiteenlopende culturen en je vindt het dan ook een uitdaging om samen een topprestatie neer te zetten.

In jouw functie als internationaal service engineer rotating equipment is het belangrijk om communicatief vaardig te zijn en sterk in je schoenen te staan. Vaak werk je in projecten met strakke deadlines. Onder druk functioneer je goed en bent in staat creatieve oplossingen te bedenken bij tegenslagen.

Vanuit jouw ervaring en senioriteit weet je adviezen helder over te brengen op klanten en jouw interne organisatie. Nadat je jouw service en reparatiewerkzaamheden aan het rotating equipment hebt uitgevoerd, doe je kwaliteitsinspecties en schrijf je rapporten voor de klant en jouw interne afdelingen. Als je commerciële kansen ziet dan licht je jouw organisatie hierover in.

Jij beschikt over de volgende talenten

 • Proactief en je kan goed zelfstandig werken.
 • Makkelijke omgang met diverse culturen.
 • Sterk in administratie en rapportage.
 • Creatief in oplossingen, kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop.
 • Leergierig en enthousiast.
 • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
 • Teamplayer.
 • Commerciële en klantgerichte instelling.

Jouw profiel voldoet minimaal aan de volgende eisen

 • Afgeronde MBO Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek of vergelijkbaar.
 • Ervaring of sterke affiniteit met Rotating Equipment.
 • Kennis van en ervaring met meettechnieken voor Rotating Equipment.
 • Kunnen lezen van werktuigbouwkundige tekeningen.
 • In bezit van VCA en Rijbewijs B.

Organisatie
Dit bedrijf is specialist op gebied van onderhoud en revisie en maakt onderdeel uit van een internationale organisatie die een marktleider is in de wereld van rotating equipment.

Het bedrijf kent een snelle groei en heeft daarom internationale service engineers nodig die willen investeren in een groeiende organisatie. Er heerst een ambitieuze sfeer en er is een mooie mix van jonge en ervaren techneuten.

Mensen hebben het hier vaak goed naar hun zin en dit bedrijf kent hierdoor vaak lange dienstverbanden met haar werknemers.

Afdeling
Jouw afdeling bestaat uit een team van internationale service engineers. Je wordt aangestuurd door de manager service die jou begeleid in jouw werkzaamheden.

Inwerkperiode, Training & Opleiding
Inwerken, training en opleiding wordt heel serieus genomen in deze organisatie. Doordat de kwaliteits- en veiligheidseisen zo hoog liggen, is het essentieel dat je alle kennis en kunde hebt om dit te kunnen waarborgen. Wanneer nodig krijg je cursussen en trainingen en je wordt praktisch ingewerkt door zeer ervaren service engineers of monteurs.

Salaris
Dit wordt in overleg met jou bepaald.

Contractvorm
Dit wordt in overleg met jou bepaald.

Carrièremogelijkheden
Binnen dit bedrijf zijn volop mogelijkheden om carrière te maken. Je ziet veel voorbeelden van mensen die naar andere posities in het bedrijf zijn doorgegroeid.

Werktijden
In projecten is het belangrijk om flexibel te zijn in jouw werktijden. Je werkt soms met strakke deadlines en het is belangrijk om die te halen. Ook werk je vaak in verschillende tijdszones.

Solliciteren
Heb jij interesse in Vacature Internationaal Service Engineer Rotating Equipment, reageer dan rechtsonder via de knop Reageer direct!

Heb je vragen? Ik help je graag!

Rudi van Vliet

Technisch Recruiter

BEL: 085 00 44 2 33

E-mail: solliciteren@thefieldservicecompany.nl