Vacature Internationaal Service Engineer Rotating Equipment

Vacaturenummer: 77

Wil jij internationaal werken als service monteur in hoogstaande projecten voor rotating equipment?

Jouw Functie
Als internationaal service monteur in rotating equipment ben jij verantwoordelijk voor de zelfstandige uitvoering van onderhoud en reparatie aan turbines, pompen, compressoren, centrifuges en expanders.

Je bent hier vaak aan het leiding geven over een kleine groep mechanische en vaak lokale monteurs. Waar nodig stuur je bij en motiveer je de monteurs om hun werkzaamheden aan het rotating equipment goed en met tevredenheid uit te voeren.

Als internationaal service engineer in rotating equipment hou je je strikt aan de opgegeven planningen. Je deelt de werkzaamheden in en zo nodig spring je bij om inhoudelijke support te geven. Je rapporteert aan de internationaal site supervisor en als hij er niet is, ben jij de eindverantwoordelijke voor het goede verloop van het project.

Regelmatig adviseer je de opdrachtgevers over onderhoud en reparatie. Je doet voorstellen en maakt na het uitvoeren van service en onderhoud, rapportages voor jouw interne organisatie en de klanten. Bij jouw functie als internationaal service engineer komt dus meer kijken dan alleen techniek. Het is essentieel dat je een commerciële houding hebt, goed met mensen bent en presteert bij stress en onder tijdsdruk.

Jij beschikt over de volgende talenten

 • Sterke persoonlijkheid en een flexibele houding.
 • Natuurlijk leiderschap waarbij je tussen jouw team staat.
 • Goede mensenkennis en makkelijke omgang met diverse culturen.
 • Teamplayer.
 • Goed in plannen van werkzaamheden.
 • Stressbestendig en proactief.
 • Creatief en positief ingesteld.
 • Zeer sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en veiligheid.
 • Sterk in opstellen van rapportages.
 • Veel ervaring met en kennis van Rotating Equipment.

Jouw profiel voldoet minimaal aan de volgende eisen

 • Kennis van en ervaring met veiligheidseisen en procedures in omgevingen van oil & gas, offshore en zware machinebouw.
 • Afgeronde MBO Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Ervaring met en kennis van Werktuigbouwkundige tekeningen.
 • Bij voorkeur in bezit van VCA voor leidinggevenden.

Organisatie
Deze vacature is voor een internationale organisatie die zich (merkonafhankelijk) richt op service en onderhoud van allerlei rotating equipment.  Het gaat hier bijvoorbeeld om turbines, compressoren, expanders, centrifuges en generatoren.  Deze vestiging heeft een team van rond de 70 man, waarvan 18 man in de buitendienst. De sfeer en cultuur binnen deze vestiging is hardwerken, persoonlijk, laagdrempelig en er is oog voor de menselijke zijde. Dat mensen hier tevreden zijn wordt gekenmerkt door lange dienstverbanden.

Afdeling
Jouw afdeling bestaat uit 18 internationale service engineers en site supervisors.  Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie. Je wordt aangestuurd door de manager service, een echte rotterdammer met enorme kennis van rotating equipment en een groot hart voor zijn team en het bedrijf.

Stijl aansturing
Direct, persoonlijk, open en begripsvol.

Inwerkperiode, Training & Opleiding
Jouw tevredenheid, kennis en ontwikkeling zijn zeer belangrijk voor deze organisatie. Om jouw functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je uitstekend op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in rotating equipment, (veiligheids) procedures en brancheontwikkelingen. Als jij opleidingen of cursussen wilt volgen die verband houden met jouw werkzaamheden, wordt dit absoluut gestimuleerd.

Salaris
Dit wordt in overleg met jou bepaald en is afhankelijk van jouw kennis en werkervaring.

Contractvorm
Dit wordt in overleg met jou bepaald.

Carrièremogelijkheden
Binnen dit bedrijf zijn de laatste jaren extra ruimte en mogelijkheden gecreëerd om mensen goede carrièremogelijkheden te bieden.

Werktijden
In jouw functie als internationaal service engineer in rotating equipment, is het belangrijk dat je flexibel bent in jouw werktijden. Vaak werk je in andere tijdszones of met strakke deadlines waardoor jouw werktijden anders liggen dan de normale kantooruren. Daar staan natuurlijk zeer interessante voorwaarden tegenover.

Solliciteren
Heb jij interesse in Vacature Internationaal Service Engineer Rotating Equipment, reageer dan rechtsonder via de knop Reageer direct!

Heb je vragen? Ik help je graag!

Rudi van Vliet

Technisch Recruiter

BEL: 085 00 44 2 33

E-mail: solliciteren@thefieldservicecompany.nl