Vacature Internationaal Service Monteur Renewable Energy

Vacaturenummer: 80

Wil jij werken als Internationaal Service Monteur in zeer innovatieve en duurzame systemen voor regeneratie van CO2 en opwaardering van Biogas?

Jouw Functie
Als Internationaal Service Monteur Renewable Energy ben jij verantwoordelijk voor de service, reparatie van zeer innovatieve en complexe installaties en systemen voor het opnieuw gebruiken van CO2 en opwaardering van biogassen.

Je werkt als internationaal service monteur vooral voor Europese klanten in de frisdrankindustrie en bierbrouwerij, maar ook steeds vaker erbuiten. De installaties worden onder andere gebruikt om CO2 op te slaan, te hergebruiken voor het vullen van flesjes, maken van biogas voor de Warmtekrachtinstallaties en het koelen van diverse delen van het productieproces.
Dit bespaart een hoop geld voor de producenten en is ook nog een erg voordelig voor het milieu.

Als internationaal service monteur verleen je service en reparatie aan alle onderdelen van de procesinstallaties en regeneratiesystemen. De installatie bestaat uit koeltechniek, compressoren en kleinere werktuigbouwkundige delen als kleppen, pompen en regelingen. Het is dan ook belangrijk dat je als internationaal service monteur goed kan troubleshooten aan complexe elektrische en werktuigbouwkundige installaties.

Af en toe zal je als service monteur worden ingezet voor inbedrijfstellingen van nieuwe systemen.
Naast sleutelen en troubleshooten ben je als internationaal service monteur ook adviseur voor spareparts, onderhoudsschema’s en geef je instructies voor de bediening aan de klanten. Tijdens en na je werkzaamheden stel je gedetailleerde rapporten op voor de opdrachtgevers en jouw interne organisatie.

Jij beschikt over de volgende talenten

 • Zelfstandig en proactief.
 • Sterke persoonlijkheid.
 • Creatief in oplossingen.
 • Doorzettersmentaliteit.
 • Communicatief vaardig met een commerciële houding.
 • Analytisch.

Jouw profiel voldoet minimaal aan de volgende eisen

 • Zeer goede mechanische kennis.
 • Basiskennis van elektrotechniek is welkom en anders de bereidheid om dit te leren.
 • Bij voorkeur kennis van en ervaring met Koeltechniek. (geen must).
 • Werkervaring als (internationaal) service monteur, of een vergelijkbare functie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal in woord en geschift. Het zou mooi zijn als je ook Frans of Duits kan praten, maar geen must.
 • Bereid om veelvuldig en zelfstandig internationaal te werken (max 2 – 3 weken per keer en 70% van de werkbare dagen).

Organisatie
Jouw werkgever is een van de marktleiders in zeer hoogwaardige en innovatieve regeneratie- en verrijkingssystemen voor Co2 en Biogas. Ze helpen frisdrankfabrikanten, wijnproducenten, biogas industriëlen en bierbrouwerijen met duurzame oplossingen om hun Carbon Footprint te verlagen en energiekosten te besparen. De klanten van deze innovatieve organisatie bevinden zich in meer dan 140 landen wereldwijd. 2016 was een Topjaar en er is een record omzet gedraaid. De service afdeling wordt gescheiden in een team voor onderhoud en een team voor commissioning, zodat er nog beter service kan worden verleend aan hun klanten.

Locatie
Doordat je internationaal werkt, mag je ook buiten Nederland wonen. Denk dan aan Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje bijvoorbeeld, maar het mag ook een ander land zijn.

Afdeling
Jouw team bestaat uit 19 internationaal service monteurs en commissioning engineers waarvan de Service Monteurs vooral in onderhoud opereren en de Commissioning Engineers in de nieuwbouwprojecten.

Inwerkperiode, Training & Opleiding
Deze organisatie staat voor kwaliteit en innovatie. Het is daarom essentieel dat je over de juiste kennis beschikt. Jouw inwerkperiode wordt daarom erg serieus genomen en waar nodig krijg je praktijk en theoretische trainingen.

Je bent bereid om tijdens je inwerkperiode gedurende 3 maanden op de vestigingslocatie van de organisatie te zijn. Je zal verblijven in de eigen appartementen van dit bedrijf en kan, als je wilt, in de weekends naar huis. Na jouw inwerkperiode zal je service monteur voornamelijk vanuit jouw woonplaats naar het vliegveld rijden voor de internationale projecten.

Salaris

 • Indicatie salaris brutosalaris €2.350,- tot €3.600,- (40 uur per week). Dit wordt bepaald aan de hand van jouw kennis en werkervaring.
  In de praktijk werk regelmatig over samen met daggeldvergoedingen en kom je al snel op veel hogere salarissen dan alleen jouw basissalaris.
 • Hiernaast heeft jouw werkgever een zeer goede secundaire arbeidsvoorwaardenregeling.
 • Auto van de zaak (wanneer nodig).
 • Mobiele telefoon.
 • Laptop.
 • Buiten mooie overwerkvergoedingen, bouw je daarmee vrije dagen op die je kan opnemen op een gewenst moment (planning houdt hier rekening mee) of kan laten uitbetalen.

Contractvorm
Dit wordt in overleg met je bepaald.

Carrièremogelijkheden
Je krijgt alle ruimte en stimulans om jezelf te ontwikkelen binnen deze werkgever.

Werktijden
Als internationaal service monteur is het vaak nodig om langere dagen te maken om projecten binnen de deadlines op te leveren. Je bent dus flexibel in jouw werktijden. Natuurlijk staan hier aantrekkelijke vergoedingen tegenover.

Woon- Werkverkeer
Deze werkgever heeft aangegeven dat het niet uitmaakt waar je woont.

Solliciteren
Heb jij interesse in Vacature Internationaal Service Monteur Renewable Energy, reageer dan rechtsonder via de knop Reageer direct!

Heb je vragen? Ik help je graag!

Rudi van Vliet

Technisch Recruiter

BEL: 085 00 44 2 33

E-mail: solliciteren@thefieldservicecompany.nl