The Field Service Company

The Field Service Company is specialist in online bemiddeling van ervaren specialisten binnen Field Service & Commissioning in de branches Machinebouw, Maritiem, Offshore en Oil & Gas.

Wij helpen technische bedrijven en ervaren specialisten om elkaar te vinden in hun werkelijke wensen en behoeften voor de toekomst.

The Field Service Company kent vele opdrachtgevers en daardoor kunnen wij je vaak mogelijkheden bieden waar je in eerste instantie nog niet aan hebt gedacht.

En onze dienstverlening gaat verder!

Als je zelfstandig solliciteert bij een bedrijf, wil je zoveel mogelijk te weten komen over de cultuur, de functie, de werknemers, jouw leidinggevende en de toekomst van het bedrijf. Meestal ben je beperkt tot de informatie op hun website en de zoekmachines op het internet. Hierdoor is het lastig om echt een kijkje achter de schermen te nemen.

The Field Service Company helpt jou hiermee!

Wij kennen de cultuur binnen de bedrijven, hun toekomstplannen en hoe het is om daar werknemer te zijn. Ook kennen wij de mensen waar je solliciteert en als je er behoefte aan hebt, kunnen wij je voorbereiden op jouw sollicitatiegesprek.

Wij hebben contact met diverse sleutelpersonen binnen de organisaties en kunnen hierdoor makkelijk en snel informeren naar de status van jouw sollicitatietraject. Jij weet dus altijd waar jij aan toe bent!

Wat mag jij van The Field Service Company verwachten?

  1. Discretie in alle opzichten: wij begrijpen hoe gevoelig jouw sollicitatie ligt bij jouw huidige werkgever en nemen alleen actie in overleg met jou!
  2. Jij hebt dezelfde contactpersoon gedurende jouw hele sollicitatieprocedure, die is goed op de hoogte van jouw situatie en heeft veel kennis van de bedrijven en mogelijkheden.
  3. Techniek is ons vakgebied! The Field Service Company heeft diepgaande kennis van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, moderne besturingstechniek, aandrijftechniek, hydrauliek en aanliggende vakgebieden.
  4. Oprechte interesse in jou als persoon, jouw wensen, technische kennis, persoonlijke situatie en drijfveren.
  5. Binnen 3 dagen een inhoudelijke reactie op je sollicitatie of registratie via onze website.
  6. Tijdens je sollicitatieprocedure houden wij je continu op de hoogte van de stand van zaken.
  7. Wij komen onze afspraken na!
  8. Wij leren elke dag en staan graag open voor jouw tips en kritiek.

Onze Kernwaarden

Specialist

Iedereen bij The Field Service Company heeft een achtergrond in de machinebouw. Hierdoor begrijpen wij goed wat de behoeften van onze kandidaten en opdrachtgevers zijn.

Betrokken

Betrokkenheid gaat bij ons verder dan alleen die ene plaatsing. Wij zijn geïnteresseerd in wat er echt speelt.

Persoonlijk

Wij werken in een mensenwereld met mensen en voor mensen. Daarom combineren wij professionaliteit graag met een persoonlijke benadering.

Kritisch

Voordat opdrachten of kandidaten worden aangenomen, wordt er eerst onderzocht of wij wel van meerwaarde zullen zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid is de basis van alle afspraken en verwachtingen tussen mensen. Dus als wij iets beloven, komen wij dit na.

Prikkelend

Op sommige momenten is het nodig om iemand te prikkelen om bij de kern van het verhaal te komen.

Gedurfd

Zonder lef geen leven. Wij gaan de uitdaging aan!

Snel

Jij wilt graag weten waar je aan toe bent. Bij ons heb je snel een inhoudelijk antwoord op jouw vragen.

Direct

Wij draaien niet graag om de zaken heen. Door direct en transparant te zijn, houden wij het helder en duidelijk voor alle partijen.

Contactgegevens

© 2016 | KvK nr: 52048632 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy